Tarieven

Ik ben aangesloten bij verschillende gastouderbureaus. Elk gastouderbureau hanteert andere bureaukosten, deze zijn op te vragen bij de desbetreffende gastouderbureaus. Deze bureaukosten komen bovenop de € 5,30 die ik ontvang per uur per kind.

Als vraagouder komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag (een inkomensafhankelijke tegemoetkoming in de kinderopvangkosten). Klik hier om een proefberekening te maken.

Vanaf de leeftijd van 1 jaar rekenen wij per hele dag dat uw kindje bij ons komt een half uur opvangtijd extra als vergoeding voor eten en drinken. Voor een halve dag rekenen wij een kwartier extra opvangtijd.

Dit hoeft u dus niet zelf mee te brengen: ontbijt, lunch, limonade/melk/thee, tussendoortjes, warm eten, knutselmateriaal/papier/verf, billendoekjes.

Dit brengt uzelf mee: fruithapje/vers fruit (ik pureer het z.n. met een staafmixer), luiers, speen/knuffel/slaapzak, flesvoeding, speciale- /dieetvoeding, tuitbeker voorzien van naam. Wanneer uw kindje buiten gaat spelen is het raadzaam om laarzen en eventueel een overall mee te geven.  Wij zijn niet verantwoordelijk voor “ernstige vlekken” in mooie kleren ;-).