Welkom bij Gastouder Jiska

Gastouderopvang in het buitengebied van Aalten voor kinderen van 0-4 jaar waar we houden van banjeren!

Locatie

Locatie

Locatie

In 2012 zijn we aan de Kriegerdijk komen wonen.  De eerste 4 jaar in een ruime woonunit, in die tijd hebben we zelf ons huis gebouwd. Op 6 oktober 2016 zijn we “verhuisd” van de woonunit naar ons nieuwe huis. Op het perceel van bijna 2000m2 staat ook de werkplaats van Ramon, daar heeft hij zijn bedrijf (http://www.terrazzoruesink.com). Dus wij werken allebei vanuit huis! Wat ervoor zorgt dat wij vrijwel altijd allebei thuis zijn voor onze kinderen en ook dat Ramon bij kan springen wanneer ik met de oppaskinderen een handje hulp gebruiken kan.

Zoals eerder genoemd hebben wij dus een kat, Pip, die meestal buiten is of binnen ligt te slapen. En buiten in de tuin staat het kippenhok. De kippen scharrelen door de tuin en leggen eieren die we kunnen rapen. Af en toe zit er ook een hen te broeden waardoor we dan weer kuikens krijgen.

                   

In de tuin staat een voetbalgoal, schommel, glijbaan en een trampoline. Er is een zandbak en een “draaischommel”. Nu het huis af is ligt er een plan klaar voor de tuin. Te zijner tijd komt er een moestuin waar we samen kunnen kijken hoe alles groeit (en opeten natuurlijk!) en een wilgentenenhutje waar we in kunnen spelen en ons in kunnen verstoppen.

 

Recent Posts

Categories

Archives